Thu. Sep 19th, 2024

Een wit shirt met blauwe accenten, geïnspireerd op de Brugse Reien. Dat Club Brugge woensdag zijn nieuwe awayshirts voorstelt is op zich niet bijzonder, maar de manier waarop het dat zal doen wél: via Roblox, een online gamingplatform voor kinderen, waardoor de nieuwe generatie het shirt als eerste zal ontdekken.

Innovatie staat centraal bij landskampioen blauw-zwart, dat woensdag op een strategische manier haar nieuwe uitshirts wil voorstellen. Net als de voorbije seizoenen een hoofdzakelijk wit shirt met blauwe tinten, deze keer met een link naar de Stad Brugge en haar kanalen – de Reien.

Club zal het shirt bekendmaken via Roblox. Een platform waar kinderen spelletjes kunnen creëren en spelen, gaande van avontuurlijke games tot racespellen. Kinderen vanaf 7 jaar, zo schrijft Roblox voor, tot zelfs volwassenen. Veel developpers halen naar verluidt hun mosterd op het platform.

Blauw-zwart hoopt zo de nieuwe generatie fans aan te spreken. De primeur van het nieuwe shirt valt straks de Club Kids (7-12 jaar) en de Young Blues (13-17 jaar) te beurt. Zij ontdekken het shirt via hun membership bij Club en Roblox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *