Thu. Sep 19th, 2024

Een flinke domper voor Club Brugge nét na de gelijkmaker van Skov Olsen tegen Union. Igor Thiago bleef haperen in het gras na een ongelukkige botsing met ploegmaat Nusa. De Braziliaan probeerde nog even verder te spelen, maar zeeg opnieuw neer en ging in tranen op de bank zitten. Over de ernst is nog niets duidelijk, maar de beelden doen het ergste vermoeden.

Igor Thiago gooit zich al een volledig seizoen voor de volle 100 procent. Ondanks zijn al geplande miljoenentransfer naar Brentford. Maar een voet terugtrekken zal de spits niet snel doen, zeker niet als de titel nog op het spel staat.

Maar net na de gelijkmaker van Skov Olsen ging het plots mis. Igor Thiago ging met de handen voor zijn gezicht op het gras liggen. Uit de herhaling bleek dat hij in het gras bleef steken na een botsing met ploegmaat Nusa. Na verzorging probeerde de Braziliaan nog om verder te spelen, maar dat ging duidelijk niet.

In tranen ging Thiago van het veld. Over de ernst is nog niets duidelijk voorlopig. Bij Brentford houden ze hun hart vast. “We moeten wachten op de tests”, bevestigt Club-trainer Hayen. “Maar het is een feit dat hij belangrijk is voor de ploeg. Al hebben we opties, die al succesvol bleken. Het wordt afwachten, maar hoe dan ook gaan we een goed strijdplan maken voor zondag tegen Anderlecht.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *