Thu. Sep 19th, 2024

Met twee goals en één assist stal Kevin De Bruyne de show tegen Crystal Palace. ‘KDB’ is terug helemaal de oude en dat is ook de buitenlandse pers niet ontgaan. “City heeft hun successen te danken aan zijn geweldige kwaliteiten.”

“Dinsdag neemt Manchester City het op tegen Real Madrid in de Champions League. De troepen van Carlo Ancelotti weten wie ze in de gaten moeten houden, want De Bruyne speelde tegen Crystal Palace een fabelachtige partij”, weet de Spaanse krant ‘Marca’. “De roodharige speler schitterde al eerder in Bernabeu. Als hij deze vorm kan aanhouden, is Real een vogel voor de kat.”

“De Bruyne houdt Manchester City in de titelrace”, kopt de Britse omroep ‘BBC’. “De Belg speelde een ongelofelijke wedstrijd. Hij is al jaren een van de beste spelers in de Premier League. Ze hebben hun successen te danken aan zijn geweldige kwaliteiten.”

“De titelrace nadert zijn climax en Kevin De Bruyne heeft een versnelling hoger geschakeld”, schrijft de ‘Daily Mail’. “De Belgische tovenaar blijft verbazen. “Als deze geweldige prestatie symbool staat voor wat nog komen gaat, dan hebben Liverpool en Arsenal een groot probleem.”

“De Bruyne wiste de snelle openingstreffer van Crystal Palace uit met een penseelstreek” schrijft het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’. “Voor City was de 4-2-zege een ideale aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. Kan De Bruyne in de Spaanse hoofdstad wederom schitteren?”

Kevin De Bruyne was de grote man bij de bezoekers met een prachtige gelijkmaker, een assist én een jubileumgoal”, aldus het Algemeen Dagblad. “Zijn eerste goal verdween héérlijk in de kruising, maar ook zijn tweede treffer mocht er zijn. Voor de smaakmaker was het zijn honderdste goal in het truitje van City.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *