Thu. Sep 19th, 2024

In Diegem hebben de Pro League en Eleven/DAZN de kalender voor de play-offs in de Jupiler Pro League voorgesteld. Leider Union start in de Champions’ Play-offs met drie punten voorsprong op Anderlecht en heeft, in vergelijking met Anderlecht, een in theorie minder zware start. Waar paars-wit meteen uittredend kampioen Antwerp over de vloer krijgt en de week erop naar Club Brugge moet, begint Union met een uitmatch in Genk en speelt het vervolgens thuis tegen Cercle Brugge.

De play-offs starten op vrijdagavond 29 maart met Gent – Standard, wedstrijd in de Europe Play-offs. Ook de dag erop is er met OHL – KVM eerst opnieuw een match in PO2, waarna om 20u45 de Champions’ Play-offs afgetrapt worden met Anderlecht – Antwerp. Zondag is er STVV – Westerlo in PO2, waarna op Paasmaandag 1 april om 13u30 Cercle – Club Brugge en om 18u30 Genk – Union op het programma staan.

Op speeldag 2 is Club Brugge – Anderlecht op zondag 7 april om 18u30 het hoofdmenu. Union – Cercle eerder op die dag (13u30) en Antwerp – RC Genk op 6 april gaan daaraan vooraf.

Vanaf het weekend van 27-28 april springen ook de clubs uit de Relegation Play-offs in actie, met Eupen-Charleroi en RWDM-Kortrijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *