Thu. Sep 19th, 2024

De recordtransfer van Antonio Nusa (18) voor 37 miljoen euro is nog níet rond. Brentford FC wil na de medische en fysieke tests van de Noor immers bijkomende info over wat zwevend kraakbeen in de rechterknie van de winger. Daarvoor informeerde het zich al bij de Noorse bondsarts Ola Sand. Club panikeert hoe dan ook niet. Met Chelsea en Tottenham zijn er namelijk kapers op de kust.

Complicaties in het dossier Antonio Nusa. De clubs zijn er uit. Die handtekeningen zijn gezet, de cijfers inmiddels gekend: 33 miljoen euro + 4 miljoen euro aan (erg haalbare) bonussen en ook nog eens 12,5% op de meerwaarde bij een doorverkoop. Bovendien mag Nusa het seizoen nog uitdoen in België.

Maar bij het bezoek van de Noorse flankaanvaller aan Brentford FC kwam er tijdens de tests een kwaaltje aan het licht. Een stukje zwevend kraakbeen aan de buitenkant van de knie. Lang geen onoverkomelijk probleem maakt men zich in Brugge én in Noorwegen sterk, maar gezien de transfersom wil Brentford honderd procent zeker zijn en elk risico uitsluiten. Te meer omdat het gezien de deal pas komende zomer Nusa zou verwelkomen.

Om het zekere voor het onzekere te nemen, heeft Brentford al een eerste keer Ola Sand, de Noorse bondsdokter, gecontacteerd. “Ik weet niet wat Brentford heeft gevonden en welke vragen ze hebben”, wordt hij geciteerd bij de Noorse tv-zender NRK. “Het zal vooral aan mij zijn om informatie te geven over hoe wij hem tijdens de voorbije interlandperiodes hebben ervaren. Al hebben we Nusa sinds oktober ook niet meer gezien.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *