Thu. Sep 19th, 2024

Bayern München heeft de achterstand op koploper Bayer Leverkusen teruggebracht tot vier punten. De nummer twee van de Bundesliga boekte een nipte zege op het veld van Union Berlin: 1-0. Niet het resultaat, wel de slag van Union-trainer Nenad Bjelica blijft vooral hangen. Bjelica kon zich niet meer beheersen en duwde Sané vol in het gezicht.

Een vreemd incident in de Bundesliga. Na 74 minuten tussen Union Berlin en Bayern München kreeg Union-trainer Nenad Bjelica een rode kaart nadat hij met zijn hand Bayern-speler Leroy Sané in het gezicht duwde.

Bjelica wilde het spel vertragen en de bal bij een inworp voor Bayern niet zomaar aan Sané geven. De Duitse aanvaller was daar niet van gediend. Na even tumult duwde de Kroatische coach plots een tik uit. De scheidsrechter zag alles gebeuren en gaf onmiddellijk rood.

Bayern leed zondag zijn eerste thuisnederlaag van het seizoen tegen Werder Bremen (0-1) en zit niet in z’n sterkste periode. De ploeg van trainer Thomas Tuchel had ook tegen Union, de nummer 15 in het klassement, moeite om te scoren. Raphaël Guerreiro maakte de 1-0 vlak na rust uit een rebound, nadat Harry Kane de paal had geraakt. Een treffer van de Engelse spits werd daarna afgekeurd om buitenspel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *