Thu. Sep 19th, 2024

Chelsea laat Romelu Lukaku nog een dagje langer thuis. De Rode Duivel hoeft zich pas dinsdag aan te melden, wanneer de rest van de kern al in de Verenigde Staten zit voor zijn voorbereiding. Na het afspringen van de transfer naar Inter schreven Italiaanse media dat Roc Nation met ‘Big Rom’ zou gebroken hebben. Dat is op dit moment niet het geval: Roc zoekt samen met advocaat Ledure en de familie naar een oplossing voor zijn toekomst. Juventus is de prioriteit.

Lukaku’s ex-club Inter besliste deze week om zich terug te trekken uit het transferdossier van de spits. Er volgen geen onderhandelingen meer. Het kamp-Lukaku werd al op de hoogte gebracht. Bij Inter nemen ze hem en zijn advocaat, Sebastien Ledure, vooral de flirt met Juventus kwalijk. Ze verwijten Lukaku een gebrek aan loyauteit. Omdat hij smeekte om te mogen blijven bij Inter, maar zijn entourage achter de rug toch contact liet zoeken met andere clubs.

Bronnen binnen Inter fluisterden journalisten in dat Sebastien Ledure niet bereikbaar was. Dat hij zijn telefoon niet meer opnam. Dat hij heeft gebroken met Roc Nation en ook zijn engagement naar Inter plots niet nakwam. Chelsea en Inter hadden nochtans zijn finale zegen nodig om een deal te sluiten.

De gang van zaken zinde Roc Nation niet helemaal, maar het managementbureau probeerde zaterdag nog te bemiddelen om Lukaku en Inter toch weer om de tafel te krijgen. Zonder resultaat.

Een eventuele keuze voor Juventus zou immers ongelukkig zijn. Roc Nation kocht afgelopen seizoen nog een paginagrote advertentie in de Gazzetta dello Sport nadat Lukaku tijdens een match tegen Juventus het slachtoffer was geworden van racisme. Ze eisten toen ook excuses van Juve.

In Italië en Engeland suggereerden ze dat beide partijen daarom zouden breken, maar zover is het nog niet. Een definitieve breuk wordt vandaag tegengesproken. Roc Nation werkt naar eigen zeggen momenteel met Ledure en de familie aan een oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *