Thu. Sep 19th, 2024

In Duitsland weten ze het zeker. Red Bull Leipzig heeft inmiddels een officieel bod neergelegd bij Feyenoord om international Lutsharel Geertruida weg te halen uit de Kuip. Algemeen directeur Dennis te Kloese ontkende donderdagmorgen nog dat er sprake was van verregaande onderhandelingen én zelfs van een concreet bod op de verdediger, maar het spel is inmiddels wel op de wagen.

Feyenoord begint volgende week officieel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de club moet vrezen dat het rond Geertruida nog wel even onrustig zal blijven. De verdediger weet wat Red Bull Leipzig hem voor lucratief contract kan en wil voorschotelen. Een vooraanstaande club in de competitieve Bundesliga en bovendien zeker van deelname aan de Champions League, die de speler graag wil hebben.

Bronnen rond de Kuip melden echter dat het openingsbod van de Duitsers niet in de buurt komt – of gaat komen – van wat de clubleiding van Feyenoord als de marktwaarde van de speler ziet. Zoals eerder bij Danilo, waar Rangers een kleine vier miljoen voor over had, ziet Feyenoord een bedrag onder de 20 miljoen niet als een startsein om te onderhandelen over een verkoop.

De Rotterdammers hebben met de verkoop van Orkun Kökcü al 30 miljoen opgehaald en zitten in een positie om nee te zeggen tegen aanbiedingen, al zou Geertruida behoorlijk wat geld in het laatje kunnen brengen. De marktwaarde van de speler is volgens de mensen in de Kuip nog altijd stijgende en dus moet de hoofdprijs op tafel komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *