Thu. Sep 19th, 2024

Feyenoord heeft een bod van Rangers FC op Danilo resoluut afgewezen. De Schotse topclub hoopte de 24-jarige spits van de Rotterdammers voor een bescheiden bedrag over te nemen, maar kreeg een duidelijke ‘nee’ te horen uit de Kuip.

Het geboden bedrag komt bij lange na niet in de buurt van wat Feyenoord een acceptabel bod zou vinden voor de Braziliaanse aanvaller, die sowieso niet hoeft te vertrekken uit Rotterdam. Afgelopen seizoen was Danilo maandenlang basisspeler, maar uiteindelijk werd hij voorbijgestreefd door Santiago Giménez. Desondanks speelde de spits een belangrijke rol in de gewonnen landstitel. Danilo was tien keer trefzeker en maakte in alle eredivisiewedstrijden zijn opwachting.

Het is niet duidelijk of Rangers zich nogmaals gaat melden voor de spits, die zich opmaakt voor zijn tweede seizoen in dienst van de Rotterdammers. Feyenoord nam Danilo afgelopen seizoen transfervrij over van Ajax, waar hij een reserverol vertolkte. Danilo speelde sinds 2017 in Amsterdam.

Feyenoord op transfermarkt

Feyenoord houdt zich vooralsnog redelijk rustig op de transfermarkt. Aanvoerder Orkun Kökçü vertrok ongeveer 25 miljoen euro naar Benfica en de aan Excelsior verhuurde aanvaller Marouan Azarkan werd verkocht aan FC Utrecht, terwijl de Rotterdammers zelf Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Thomas van den Belt (PEC Zwolle strikten). Feyenoord hoopt zich de komende weken nog wel op meerdere posities te versterken.

Rangers pakte 55 keer de Schotse titel, waarmee het een record in handen heeft. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Glasgow op de tweede plek, met zeven punten minder dan rivaal Celtic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *