Thu. Sep 19th, 2024

Lovend zullen de commentaren in de Spaanse kranten vandaag niet zijn – een persoverzicht is overbodig. In de Copa del Rey kreeg Eden Hazard nog eens een kans in de basis bij Real Madrid. Tegen Club Polideportivo Cacereño, een club uit de Spaanse vierde divisie, kon de Rode Duivel op rust het verschil niet maken.

Da’s wellicht ook te veel verwacht na maanden aanmodderen. In de 67 minuten dat hij op het veld stond, trapte hij geen enkele keer naar doel. Slaagde hij er geen enkele keer in zijn man te dribbelen. Raakte hij amper 24 keer de bal en verloor hij er daar vijf van.

‘t Is niet dat zijn ploegmaats op een slecht veld veel beter deden, maar luttele seconden na de vervanging van Hazard besliste Rodrygo – die op Hazards positie op de flank ging spelen – de match met een individuele actie. Pijnlijk toeval, maar wel symbolisch voor Hazards periode bij Real.

Real speelde tegen Cacereño met een elftal dat niet op mekaar is ingespeeld. Haast alle grote namen kregen rust. Thibaut Courtois ontbrak door een lichte blessure. Sowieso laat hij in de Copa zijn plaats aan tweede doelman Lunin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *