Thu. Sep 19th, 2024

Eintracht Frankfurt-coach Oliver Glasner werd na de Europa League-zege tegen de Rangers getrakteerd op een natte verrassing van zijn spelers. Zo kreeg hij op de persconferentie heel wat drank over zich heen. Kapitein Sebastian Rode hield dan weer een spectaculair souvenir over aan de finale.

Eintracht Frankfurt won gisteravond de Europa League na strafschoppen tegen de Rangers. Coach Oliver Glasner gaf tekst en uitleg over de gewonnen finale, waarna plots zijn spelers met drank de persruimte binnenstormden. Het gevolg: een serieuze douche voor de trainer.

“We hebben dertien wedstrijden in Europa gespeeld en we hebben er dit seizoen geen enkele verloren. Ik heb geen woorden om het werk te beschrijven dat deze jongens hebben verricht om hier te geraken”, vertelde Glasner op de persbabbel. “Iedereen heeft het maximum gegeven in deze ongelooflijke hitte. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. En het was enkel met die ingesteldheid mogelijk. Nu gaan we een paar dagen vieren.”

Rode toont hoofdwonde

Frankfurt-aanvoerder Sebastian Rode werd tijdens het duel vol op zijn hoofd geraakt. Einde wedstrijd? Niets van. De Duitser bleef in de finale vooropgaan in de strijd. Na afloop deelde de kapitein een foto van zijn wonde. ‘t Wordt een serieus litteken. “Hoofdzaak is dat we dat ding (de Europa League, red.) hebben gepakt. Voor de rest maakt het niks uit”, reageerde hij op Twitter.

Daarnaast was er nog een indrukwekkend beeld, net voor de aftrap. De fans van Eintracht Frankfurt pakten uit met een imposante tifo, die met liefst zeven (!) vrachtwagens vervoerd werd naar Sevilla. De eerste Europese finale in 42 jaar leefde duidelijk bij de fanatieke supporters. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *