Thu. Sep 19th, 2024

AMSTERDAM – Danny Makkelie en zijn assistenten werden bedolven onder de complimenten na hun optreden tijdens Real Madrid-Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. Maar één man in het bijzonder verloor daardoor compleet het hoofd. Nasser El-Khelaïfi, president van de puissant rijke en uitgeschakelde Fransen, maakte jacht op de Nederlanders in de catacomben.

Trainer Mauricio Pochettino van Paris Saint-Germain gaf scheidsrechter Danny Makkelie de schuld van de nederlaag bij Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. De Franse topclub werd in de Spaanse hoofdstad uitgeschakeld (3-1).

Na het laatste fluitsignaal zou El-Khelaïfi schreeuwend naar binnen zijn gestormd en de catacomben hebben opgezocht, op zoek naar Makkelie en zijn assistenten. Volgens hem had de Nederlandse arbitrage schuld aan de 1-1 van Karim Benzema, die voorafgaand een overtreding op Gianluigi Donnarruma zou hebben gemaakt. Maar de Italiaan blunderde ’gewoon’ opzichtig, bracht zichzelf in de problemen én daarmee zijn club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *