Thu. Sep 19th, 2024

Bentornato, Big Rom. Romelu Lukaku (29) reist morgen af naar Milaan om er zijn handtekening bij Inter te zetten. Een overzicht van zijn agenda de komende dagen, én een blik op zijn luxeappartement.

Hij zet zijn vakantie even ‘on hold’. De voorbije dagen genoot Romelu Lukaku op het Italiaanse eiland Sardinië – zijn vakantiebestemming bij uitstek – van welverdiende rust, maar morgen roept de plicht. Dan zet hij zijn handtekening bij Inter Milaan.

Steven Zhang, de Chinese voorzitter van Inter, zal Lukaku opwachten in het hoofdkwartier van de club samen met CEO Giuseppe Marotta en sportief directeur Piero Ausilio. Verwacht wordt dat ‘Big Rom’ rond de middag arriveert om zijn overgang te finaliseren en nadien op de foto te gaan als kersvers Inter-spits.

Lukaku zal dit seizoen op huurbasis uitkomen voor de Nerazzurri, die hij een jaar geleden kampioen maakte om vervolgens een toptransfer naar Chelsea af te dwingen. Het voorbije seizoen kon Lukaku echter geen potten breken in Londen. Inter betaalt een huurvergoeding van acht miljoen plus twee miljoen bonussen aan Chelsea.

Nadat de deal morgen helemaal beklonken is, begint het laatste deel van Lukaku’s vakantie. Of hij ook terugkeert naar Sardinië is niet duidelijk. Wel zal hij naast voldoende rust pakken ook de trainingsintensiteit al wat opbouwen. Op woensdag 6 juli begint de voorbereiding bij Inter, maar Lukaku zou als international enkele dagen extra vrijaf krijgen. Hij wordt volgens de ‘Gazzetta dello Sport’ op zondag 10 juli op de club verwacht.

Nog dit: Lukaku zal opnieuw zijn intrek nemen in zijn appartement in het hypermoderne CityLife-complex, ontworpen door de betreurde toparchitecte Zaha Hadid. Ook mama Adolphine heeft er overigens een eigen stekje, in een aparte vleugel verbonden met het appartement van Lukaku. Naast zijn verblijf in CityLife, waar de meeste spelers van Inter wonen, heeft hij ook een appartement in het prachtige Bosco Verticale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *