Thu. Sep 19th, 2024

Voetbalt Kevin De Bruyne binnenkort in Saoedi-Arabië? De aanvoerder van de Rode Duivels sluit het alleszins niet uit. De Bruyne praat erover met Aster Nzeyimana in een exclusief dubbelinterview met Romelu Lukaku, dat morgenavond na België-Montenegro te zien is op VTM en VTM GO.

“Voor Michèle is een exotisch avontuur oké. Het zijn ook gesprekken die we steeds meer voeren als familie.” Kevin De Bruyne wordt eind deze maand 33 en gaat straks zijn laatste contractjaar in bij Manchester City. Het doet hem nadenken over zijn toekomst. Aan de zijde van Romelu Lukaku vertelt hij in een dubbelinterview, afgenomen door Aster Nzeyimana, over hoe hij met zijn gezin praat over een toekomst buiten Engeland. “Ik heb nog één jaar contract, dus moet ik stilstaan bij wat er kan gebeuren. Mijn oudste (Mason Milian, red.) is intussen acht jaar en kent niks anders dan Engeland. Hij vraagt ook hoelang ik nog bij City zal spelen. Eens het moment komt, zullen we er op een bepaalde manier mee moeten omgaan.”

Een mogelijke bestemming voor De Bruyne is Saoedi-Arabië. De kapitein van de Rode Duivels zegt in het interview dat hij zo’n lucratieve transfer zeker niet uitsluit. “Op mijn leeftijd moet je voor alles openstaan. Je praat over ongelooflijke bedragen in wat misschien het einde van mijn carrière zal zijn. Soms moet je daar bij stilstaan.”

“Als ik daar twee jaar ga spelen, zal ik een ongelooflijk bedrag kunnen verdienen. Daarvoor heb ik 15 jaar moeten voetballen. Misschien kom ik zelfs nog niet aan dat bedrag”, vervolgt De Bruyne. “Dan moet je toch eens stilstaan bij wat dat daarna kan betekenen. Maar op dit moment heb ik daar nog niet hoeven over na te denken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *