Thu. Sep 19th, 2024

De Premier League-wedstrijd tussen Bournemouth en Luton is definitief gestaakt nadat Luton-verdediger Tom Lockyer (29) een hartstilstand kreeg. De spelers, onder andere Rode Duivels Thomas Kaminski en Sambi Lokonga, trokken meteen de kleedkamer in. Ondertussen is de Welshman terug bij bewustzijn.

Opschudding in de wedstrijd tussen Bournemouth en Luton in de Engelse Premier League. Na een uur voetballen, zakte Luton-verdediger Tom Lockyer uit het niets in elkaar. De bal was niet te bespeuren en er was geen contact met een andere speler. Iedereen zag meteen de ernst van de situatie in. Zijn ploegmaats schreeuwden onmiddellijk richting de dokters voor bijstand.

Lockyer werd behandeld op het veld, terwijl de andere spelers het spel verlieten. Ook Thomas Kaminski, de doelman van Luton Town en Sambi Lokonga. Na zo’n tien minuten werd Lockyer met een brancard van het veld gedragen. Enkele minuten later kwam er een eerste geruststellende update van de Bournemouth-dokters: “Tom Lockyer is bij bewustzijn.” Luton kwam

Lockyer zakte eerder dit kalenderjaar ook al eens in elkaar tijdens een wedstrijd met Luton. Daarna werd de Welshmen geopereerd aan zijn hart.

“We kunnen een positieve update geven over de toestand van Tom Lockyer.”

“Onze medische staf heeft bevestigd dat de aanvoerder van de Hatters een hartstilstand kreeg op het veld, maar dat hij weer bij bewustzijn was toen hij van de brancard werd gehaald.”

“Hij werd verder behandeld in het stadion, waarvoor we nogmaals de medische teams van beide partijen bedanken.”

“Tom werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar we supporters kunnen geruststellen dat hij stabiel is en momenteel verdere tests ondergaat met zijn familie aan zijn bed.”

“We willen iedereen bedanken voor hun steun, bezorgdheid en liefdevolle berichten voor Locks.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *