Thu. Sep 19th, 2024

Er is iets gebroken tussen twee spitsbroers: Lautaro Martinez is naar eigen zeggen ontgoocheld in Romelu Lukaku. De Argentijn probeerde de Rode Duivel op te bellen om te praten over de transferheisa rond onze landgenoot, maar kreeg nooit een antwoord.

Twee seizoenen geleden waren ze nog beste maatjes. Lautaro Martinez en Romelu Lukaku vonden elkaar blindelings en Inter voer er met een 19de landstitel in 2021 wel bij. Ook naast het veld kon de Rode Duivel goed met de Argentijn opschieten. Partners in crime.

Lukaku was eind mei te gast op het huwelijksfeest van Lautaro met zijn vrouw Agustina Gandolfo in een villa aan het Comomeer. De Rode Duivel werd er toen voor het eerst gespot aan de zijde van de Amerikaanse rapster Megan Thee Stallion. Het moet een van de laatste gedeelde momenten met Lautaro geweest zijn.

Want er zit een kink in de kabel, in een interview met ‘La Gazzetta dello Sport’ vertelt Martinez ontgoocheld te zijn in zijn voormalige kameraad. De Rode Duivel zoekt een uitweg bij Chelsea, maar maakte zich door een flirt met Juventus onmogelijk bij Inter, dat hem het voorbije seizoen leende en graag had willen houden.

“De hele saga rond Lukaku? De waarheid is dat ik teleurgesteld ben in hem”, aldus Martinez. “Ik probeerde hem te bellen in die chaotische dagen, maar hij heeft nooit geantwoord of teruggebeld. Hetzelfde verhaal bij andere ploegmaten die hem berichten stuurden. Ik ben ontgoocheld. Maar oké, het is zijn keuze.”

Gisteren riep voormalig verdediger en clubicoon Marco Matterazzi (49) in een gesprek met ‘La Gazzetta dello Sport’ op om open kaart te spelen en eindelijk klaarheid te scheppen.. “Het vertrek van Lukaku roept vragen op”, vertelt Materazzi. U kent de man allicht ook van het incident met Zinédine Zidane in de WK-finale van 2006. Materazzi beledigde de zus van de Fransman, die als reactie uitpakte met een kopstoot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *