Thu. Sep 19th, 2024

Tussen Inter en Romelu Lukaku (30) komt het echt niet meer goed. Nadat de club het niet pikte dat Lukaku in volle onderhandelingen plots niet meer thuisgaf en flirt met Juventus, laten nu ook de Italiaanse ultra’s uit de befaamde Curva Nord hun stem gelden. Ondertussen duwt Juve alles behalve door voor ‘Big Rom’. Een impasse dreigt.

In een officieel statement met de titel ‘berucht afscheid Lukaku’ zijn de fans van de Curva Nord, die traditioneel plaatsnemen achter de goal in het San Siro, bijzonder hard voor hun ex-spits. “Je hebt ons allemaal bedrogen terwijl wij je in moeilijke omstandigheden altijd zijn blijven steunen. Terwijl er met jou werd gelachen, zijn wij achter jou blijven staan. En nu bedank je ons daarvoor met een mes in onze rug. Je verkoopt je ziel louter aan de hoogstbiedende, nadat je meermaals het logo hebt gekust dat voor ons meer waard is dan ons leven. Voor je jezelf een kampioen mag noemen, moet je een echte man zijn. En dat ben je niet. Dat we je hier nooit nog terugzien, Lukaku.”

Gisteren was er ook al protest van de fans van de Oude Dame aan het Juventus Training Center tegen een mogelijke komst van Lukaku. “Wij willen Lukaku niet”, scandeerden ze. Kreten waar Cristiano Giuntoli, de kersverse technische directeur van Juventus die vandaag officieel voorgesteld werd, blijkbaar niet ongevoelig voor is. Gevraagd naar de optie-Lukaku, is Giuntoli duidelijk. “Lukaku? We zetten in op onze huidige spitsen, Federico Chiesa en ook Dusan Vlahovic. Op hen rekenen we. Zij mogen alleen vertrekken bij een erg interessant bod. Ik heb echt weinig zin om iets te zeggen over Lukaku. Ook niet over die reactie van onze fans. Er is momenteel niets gaande wat betreft Lukaku, dus hoef ik daar ook niet op te reageren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *