Thu. Sep 19th, 2024

Justin Bijlow staat in de belangstelling van Manchester United, dat zich inmiddels heeft gemeld bij de doelman en ook in de Kuip. Van een concreet bod is nog geen sprake. Bovendien zal landskampioen Feyenoord zijn eerste keeper niet zomaar laten gaan.

Algemeen directeur Dennis te Kloese zal voor Bijlow het onderste uit de kan willen halen, nadat eerder Orkun Kökçü voor 25 miljoen euro naar Benfica vertrok. De 25-jarige doelman zou zelf graag de stap naar de Europese top maken. Hij heeft in Rotterdam nog een doorlopend contract tot medio 2025.

Erik ten Hag zoekt bij Manchester United een nieuwe concurrent voor David de Gea. De 32-jarige Spanjaard is niet onomstreden, maar is na zijn aflopende contract op 1 juli nog wel in gesprek met United over een nieuwe verbintenis. Hij zal tegen een sterk verlaagd salaris kunnen bijtekenen.

Naast Bijlow staat ook André Onana hoog op de lijst van Manchester United, maar Internazionale verlangt de hoofdprijs voor de voormalig Ajax-doelman, die met Ten Hag in Amsterdam al succesvol samenwerkte. Dik zestig miljoen euro wil de Champions League-finalist ontvangen.

Aangezien een overname van Manchester United op de achtergrond speelt maar nog niet rond is, moet Ten Hag voorzichtig met de miljoenen omspringen. Zijn transferbudget is volgens The Athletic honderd miljoen pond. Daarvan gaan er zo goed als zeker al zestig miljoen naar Mason Mount, die op het punt staat de overstap naar United te maken. Dus houdt de hoofdtrainer zijn oren en ogen open voor goedkopere opties, zoals Justin Bijlow.

Interesse in Geertruida en Danilo

Naast de doelman kunnen ook Lutsharel Geertruida en Danilo op interesse rekenen uit het buitenland. RB Leipzig wil de verdediger graag naar de Bundesliga halen en Rangers FC deed een bod op Danilo dat Feyenoord resoluut afwees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *