Thu. Sep 19th, 2024

Jumbo-Visma heeft (naar jaarlijkse gewoonte) een aangepast shirt voor de komende Tour de France voorgesteld.

Wout van Aert en zijn ploegmakkers zullen in juli met een sterrenhemel op het bovenlichaam prijken.

Het tenue, genaamd ‘The Vélodrome’, kwam tot stand in samenwerking met de Efteling. “Het speciale ontwerp is gebaseerd op de kracht van dromen”, klinkt het vanuit het team. Ploegbaas Richard Plugge: “De overwinning van de Tour de France (Jonas Vingegaard won, red.) vorig jaar was voor ons een lang gekoesterde droom die werkelijkheid werd. We hebben onze droom verwezenlijkt door groot te durven dromen en daar een deadline aan te verbinden. We hopen met dit shirt iedereen over de hele wereld te inspireren om dromen na te jagen en daar voor te blijven gaan.”

“We zijn bij de Efteling uitgekomen omdat zij bij uitstek degene zijn die inspirerende dromen en verhalen kunnen omtoveren in pakkende en levende ontwerpen. We zijn erg trots dat we samen met onze kledingpartner AGU en de Efteling tot een prachtig verhaal en ontwerp zijn gekomen. We gaan dit shirt met veel trots dragen in de komende Tour de France en uiteraard onze uiterste best doen om onze dromen weer waar te maken.”

De 110de editie van de Tour gaat op zaterdag 1 juli in Bilbao van start. De Ronde van Frankrijk eindigt op zondag 23 juli in Parijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *